Indlæg

Brudager Folkedansere

Brudager Folkedansere er en forening med meget aktive og sociale medlemmer.
Den 13. marts 2020 måtte vi lukke ned for dansen på grund af Covid -19.  Resten af sæsonen og afslutningsfesten blev aflyst, da intet var muligt. Hen over sommeren blev det lidt mere normalt og alle så lys forude. I juli besøgte vi en lokal biavler – spændende at høre om biernes færden og fremstilling af honning. Dem som var interesseret i at komme tættere på bierne, blev iført bidragt, så man kunne komme helt tæt på biernes arbejdsplads.  En god og interessant dag, der sluttede med grillmad om aftenen i haven hos et medlem. I august var der sommerdans også i haven hos et medlem, men med afstand, for det har covid-19 lært os.

Brudager Folkedansere var en af de få foreninger, som startede en ny sæson op. Den 23. september 2020 mødte en del dansere op. Vi talte om opstart og om situationen som helhed. Alle fremmødte ønskede at fortsætte. To nye dansere var mødt op, og alle glædede sig til at danse og til det sociale samvær. Alle Sundhedsstyrelsens regler blev overholdt, såsom registrering, afstand og håndsprit, men ingen sang. Alle danserne var glade og hyggede sig. MEN AK, regeringen strammede igen reglerne, og intet kunne lade sig gøre. Vi måtte lukke ned igen.

En danser fik en god ide, hvad med gåture i den danske natur? Ideen blev taget op, og det er blevet til mange ture med god tilslutning til dem alle. Der har været ture i Gudbjerg, Lundeborg skove, Knarreborg skov og strand og langs Ådalen i Vejstrup. Vi fik en aftale med ejeren af Tiselholt om et besøg i parken og skoven. Glorup park og Hesselagergård blev også besøgt. Alle turene har været meget inspirerende. Der er altid nogen, som ser noget andre ikke ser. Der blev vist og fortalt, ja alle fik oplevelser med hjem.

Som foråret og sommeren er gået, er næsten alle blevet vaccineret, alle restriktioner er næsten fjernet og nu kan vi se frem til en dejlig dansesæson.

Den nye sæson starter op den 22. september i Brudager Forsamlingshus. Vi danser hver onsdag kl. 19.30 – 22.00 og igen i år er der 3 energiske ledere og 3 dygtige spillemænd – det kan kun blive godt.

Vi trænger til at være sammen, danse, hygge og få et godt grin, ja og måske har vi alle glemt trinene i det år der er gået, og må starte forfra.

KOM OG VÆR MED, DER ER PLADS TIL ALLE!

Bestyrelsen