Indlæg

Kære Alle

Så er vi klar til en ny dansesæson.

Vi starter allerede dansen den 21. sept. i Brudager Forsamlingshus kl. 19.30 – 22.00 – afbrudt af en kaffepause kl. 20.30, for vi kan ikke danse uden en kop kaffe.

I år har vi 2 ledere, som skiftes til at lede, og 3 spillemænd. De er alle klar til at gøre den kommende sæson sjov og spændende.

Håber at se alle medlemmer og at nye dansere kan finde vej til vores forening.

Vi har i Brudager folkedansere haft arrangementer med fin tilslutning. Onsdag før påske blev afslutningsfesten afholdt – i juni måned, havde vi vores årlige sommertur. Vi kørte samlet i bus, – først drak vi vores medbragte kaffe og rundstykke ved Munkebo Bakker, – kørte herefter til Ditlevsdal Bison farm i Morud, her spiste vi en dejlig frokost. Herefter blev vi kørt ud på marken til dyrene. En guide fortalte livligt om dyrenes færden, og hvordan de omgås dem – meget interessant. Hen på eftermiddagen gik turen hjemad af små veje. Turen sluttede med fælles smørrebrød hos et medlem – vejret var fint og turen var afslappet. Først i september måned blev Humlemagasinet besøgt. Humlemagasinet består af haver, samt museumer.

I sommerens løb har vi været samlet til sommerdans 2 gange – afholdt hos medlemmer, alle havde madkurv med – gode og hyggelige arrangementer. Ja, man kan mærke at nu er alle klar til dansen.

Vi har også en årlig legestue, som afholdes den 4. nov. på Vejstrup Efterskole. Her er alle også VELKOMNE.

Vel mødt og vi ses.

Bestyrelsen i Brudager Folkedansere

Scroll to Top