Nyhedsbrev Folkedans Fyn

Link til Trin og Toner

 

Folkedans Fyn

 

Nyhedsbrev

 

April 2020

Nyhedsbrev april 2020

Kære medlemmer

Her er lidt nyt fra Folkedans Fyn. Vi glæder os til, at vi alle kan danse igen og vi planlægger ufortrødent aktiviteter, hvor vi igen kan mødes.

 

Bestyrelsen er så småt i gang med at planlægge et nyt tiltag, som vi kalder “Fynstræf”, som afholdes den 17. april 2021. Fynstræffet træder i stedet for sommer-og vintertræf, som ikke vil blive afholdt fremover. Beslutningen herom er taget på baggrund af tilkendegivelser fra medlemmerne på sendemandsmødet, som i stedet foreslog 1 årligt træf.

I vil høre mere om træffet efter næste bestyrelsesmøde.

 

Vi måtte jo desværre aflyse hambokurset den 29. marts på grund af coronaen, men vi er så heldige, at Birthe Jørgensen har sagt ja til i stedet at afholde kurset den 7. marts 2021. I kan derfor allerede nu afsætte dagen til et godt og inspirerende kursus.

 

I vil også nu kunne se annoncen vedrørende den årlige høstfest i Den Fynske Landsby den 8. august. Vi har i år sikret os, at der er en plan B, hvis det bliver regn. OG, hvis vejrudsigten lover regn denne dag, kan det blive nødvendigt helt at aflyse arrangementet. Hverken dragter eller instrumenter kan tåle regnen, men vi håber selvfølgelig på godt vejr.

 

Der har været flere ønsker om, at vi afholder et kursus i Sønderhoning og det er derfor planlagt til den 25. oktober  med Lis Kaa som instruktør og Ninna Aasen som spillemand.

 

Mange har også ønsket, at vi afholder et kursus i Ragna Tang danse og det sker derfor den 1. november med de meget erfarne instruktører Lars og Betina fra Ringkøbing. Det kan I glæde jer til. 

 

Som I kan se, er der stadig meget vi kan glæde os til. Vi ønsker jer alle en rigtig god påske og pas godt på jer selv og hinanden.

Læs mere på folkedansfyn.dk

Kommende arrangementer

 

 

TIRSDAGSDANS – aflyst pga corona
14. april 2020
Vestermarksskolen, Skolebakken 6, 5762 Vester Skerninge

 

 

 

Høstfest 2020
8. august 2020
Den Fynske Landsby

 

 

 

Sønderhoning kursus 2020
25. oktober 2020
Carl Nielsen skolen

 

 

 

Ragna Tang kursus 2020
1. november 2020
Carl Nielsen skolen

 

 

 

Suppefest igen 2020
6. november 2020
Øster Skerninge Forsamlingshus, Midtervej 30, 5762 V. Skerninge

 

 

Brudager Folkedansere inviterer til legestue
6. november 2020
Vejstrup Efterskole Højskolevej 49, 5882

 

 
 

Nyhedsbrev